Om oss

Om oss
Det hele startet en regnfull sommerdag en sen julikveld i 2017. Vi hadde så langt drevet en del med aksjer og ønsket nå utforske mulighetene innen digitalvaluta, men det var bare et problem, hvordan og hvilken valuta skulle man investere i? Vi trengte informasjon!

Vi var godt vant med aksjemarkedet der det fantes forum, aviser og artikler som har eksistert siden aksjenes morgen. Medier der man kan innhente informasjon fra forskjellige synsvinkler, og ut ifra summen av disse kan man gjøre seg opp en mening om hva som er lurt og kjøpe og hva som er mindre lurt å kjøpe.

Vi trengte en informasjonskanal for digitalvaluta der vi kunne studerer andres erfaringer, slik at vi også kunne begi oss ut på digitalvalutaens eventyr.

Men et etter flere søk, fant vi ikke nøyaktig hva vi søkte etter, ja det fantes facebook sider, artikler, youtube videoer osv, men informasjonen var spredt og de gode diskusjonene uteble.

Det var da vi kom på ideen om å starte vårt egen side, der mye informasjon om digitalvaluta var samlet på en plass. Her kunne folk kunne lese, diskutere og innhente informasjon om framtidens valuta.

Vi håper så mange som mulig ønsker å være med på laget vårt, slik at denne siden kan bli en møteplass for både gamle og nye digitalvalutainvestorer. En side der man kan finne informasjonen man trenger og kanskje også delta i forumutvekslinger. Vi ønsker en side der vi alle kan dra nytte av hverandres erfaring i den nye valutaens fremmarsj. Sammen skal vi få det til!

Mvh
Digivaluta teamet