Iconomi

Forums Altcoins Iconomi

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Kryptotrader 9 months, 1 week ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #190

  Harand
  Moderator

  Blockchain og desentraliserte applikasjoner har blitt stort etter at Bitcoin ble oppdaget av folk. Når prisen skjøt opp fra under enn dollar til godt over tusen dollar i rekordfart.

  Jeg har opptil flere ganger hørt at folk har klaget over at det ikke finnes noen som kan hjelpe dem å finne kvalitets-prosjekter, prosjekter som er gjennomførbare, gir avkastning og er “legit”. Mange av investorene som har vært med på bølgen nå i flere år har måtte brukt utallige timer på å lese whitepapers og analysere nye prosjekter nøye før dem eventuelt velger å investere noen Ether eller Bitcoin.

  Det er her ICONOMI kommer inn.
  ICONOMI er en plattform som tilbyr investorer en mulighet til å delta i flere gode prosjekter igjennom index fond som blir forvaltet av eksperter.

  ICONOMI reinvester midlene til investorene i lovende prosjekter i den desentraliserte økonomien. Det er en plattform for folk som leter etter muligheter for å maksimere profitten de kan hente fra denne nye desentraliserte økonomien.
  ICNX

  Mange investorer er meget klar over fordelene med indeksinvestering. Investering i indeks har vist seg å gi visse fordeler enn det man får ved å investere individuelt i enkelte aksjer. Indeksfondene har lave kostnader og har også konsistens som er svært viktig for langsiktig verdiskaping.

  Når det gjelder kryptoverdenen, hjelper ICONOMI nye så vel som erfarne investorer til å investere i den enorme, stadig voksende og endeløse kryptoøkonomien uten å kaste bort mye tid og innsats for å gjøre forskning på individuelle prosjekter eller mynter. Man kan forlate det tunge løftet til ekspertene i ICONOMI-teamet.

  ICONOMI utsteder tokens kjent som ICN til brukerne som har investerte i ICO’en (Initial coin offering) man får også kjøpt ICN hos Kraken og Liqui.
  ICN kan sees på som en aksje i ICONOMI, i starten var det planlagt at dem som holder ICN vil få tildelt utbytte på ukentlig basis etter hvor mange ICN dem holder og hvor bra fondene gjør det.
  Denne planen er foreløpig lagt på is siden det ikke ville la seg gjennomføre med mindre dem fikk hvert enkelt exchange med på planen. Noe som praktisk talt er umulig i en desentralisert økonomi.

  Derfor implementerte dem “Buybacks”.

  Dette betyr at dem systematisk kjøper ICN fra exchangene og brenner dem, noe som reduserer det totale antall tokens i omløp. Jo færre tokens jo mer blir hver enkelt verdt.

  Dette trådde i kraft fra 1.april 2017:

  The mechanics of the Repayment Program

  The Q2 2017 repayment program will be performed in a predetermined manner as follows:

  1,000 ETH will be used to purchase ICN in a 90 day period starting from 1st of April 2017.

  Purchases will be made on a weekly basis.

  All token repurchases will be performed on open markets.

  ICN tokens will be repurchased at a price that does not exceed the highest independent bid or the last quoted transaction price.
  This should not inflate the market price and rather serves as a price support.

  Purchase volume should never reach more than 20% of total ICN volume traded in the last 24 hours.

  Every purchased token is burned — removed from the outstanding balance of ICN tokens.

  ICONOMI will disclose its ICN purchases i.e. total number of tokens purchased and the average price paid per token in a quarterly report.

  Pr dags dato er det to operative fond, BLX og CCP.
  BLX het tidligere ICNX og CCP hadde navnet ICNP før Iconomi annonserte sin første partner Columbus Capital.
  Du finner mer informasjon om samarbeidet her: http://blockchainbloggen.no/2017/08/31/introduksjon-av-columbus-capital-iconomis-forste-asset-management-partner/

  BLX

  Ett fond som holder flere typer assets og coins som blir lagt til etter visse kvalifikasjonskriterier. Vekten og hvilke assets/coins fondet består av oppdateres månedlig eller etter behov på grunn av raske forandringer i miljøet.
  BLX

  CCP
  CCP er ICN holdernes fond, som du kan se på bildet nedenfor investeres det i lovende prosjekter helt fra starten av under deres ICO. Fondet forvaltes av en gruppe eksperter som analyserer hvert enkelt prosjekt.

  CCP
  DAA structure

  Flere typer fond kommer, blant annet OFM ( Open fund management) hvor man kan lage egne krypto fond.
  Plattformen er åpen for alle og du finner den her: https://www.iconomi.net/

  #391

  Kryptotrader
  Participant

  Kunne ikke du skrevet en liten oppdatering på investeringen din i Iconomi? Hvordan gikk det, har du fortsatt troen og sist men ikke minst HODLer du? Jeg synses prosjektet virker interessant.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.