Retningslinjer

Velkommen som bruker på www.digivaluta.no. Det er en manuell godkjenningsprosess av nye brukere så det tar opptil 24 timer før du får beskjed om at du er godkjent som bruker. Vi er dessverre blitt nødt til å gjøre dette på grunn av mye bot’er som spammer forumet vårt. Beklager ventetiden det tar.

 

Vi oppfordrer alle som deltar på Digivalutas forum til å respektere andre deltakere ved å vise god folkeskikk, og opptre mest mulig likt et personlig frammøte.

Rapportere regelbrudd
Dersom du ser et innlegg du mener bryter med reglene, så kan du ta direkte kontakt med forumadministrator. Vi også har laget et en egen funksjon for varsling av upassende innlegg, denne funksjonen benytter du på linken SPAM inne på et foruminnlegg. Dette slik at det skal være enkelt å varsle innlegg som bryter med forumregler.

OBS! Digivaluta forbeholder seg retten til å ikke forhånds redigere innleggene som blir lagt ut på forumet.

Deltakere på forumet forplikter seg til å overholde forumets regler, god presseskikk(jmf. Pressens faglige utvalg «vær varsom plakaten») og de norske lover og regler. Brukernavn, innlegg og profiler som bryter med reglene vil kunne bli slettet uten varsel.

Følgene innhold er ikke lov å poste på forumet:

  • Trakassering av andre brukere på forumet.
  • Noe som oppfordrer til brudd på norsk lov
  • Innsamling av penger eller stemmesanking.
  • Truende innlegg som f.eks. å nevne bruk av vold, voldtekt eller linkende.
  • Innlegg som bevist ikke er sanne.
  • Reklame og annonsering for varer og tjenester. Dette gjelder også affiliatelenker eller lignende.
  • Innlegg som kan være kursmanipulerende.
  • Diskriminerende eller hatefullt innhold.
  • Innlegg som gjør forsøk på eller indentifiserer andre privatpersoner/ deltakere på forumet.
  • Innlegg som kan oppfattes som spam og ødeleggende for tråder på formet.

Brukere er selv ansvarlig for det som postes
Deltakere på forumet er selv ansvarlig for at du har de nødvendige tillatelser til å legge ut tekst, bilder, video eller annet innhold.

Flere brukere
Det er ikke lov til å utgi seg for å være flere personer, f.eks. ved å benytte flere kontoer eller opprette flere brukerprofiler.

Flytting av tråder og innlegg
Tråder og innlegg som forumadministrator mener passer bedre andre plasser på forumet kan bli flyttet.

Hetsing av administrator
Hetsing av administratorer kan føre til utestengelse uten varsel.

Lovbrudd
Med mistanke om lovbrudd påberoper Digvaluta rettigheten til å oversende innhold fra forumet til politiet eller andre offentlige instanser.

Brukernes ansvar
Brukerne er selv ansvarlige for innholdet de poster. Digivalute står ikke ansvarlig riktigheten i innholdet som blir postet, dette er brukernes eget ansvar.

Videreformidling av forminnhold
Det er ikke tillatt for andre å bruke tekster hentet fra forumet uten å innhente godkjenning hos Digvaluta og den som har skrevet innlegget.

Firmabrukere
Det er i utgangspunktet ikke tillat for kommersielle aktører eller representanter for disse til å delta på forumet, med mindre man har gjort en avtale med Digivalutas eiere.